„След това изригна самият президент от щаб-квартирата на НАТО. Това,

...
„След това изригна самият президент от щаб-квартирата на НАТО. Това,
Коментари Харесай

Бимбалов: Нинова влиза в гладиаторска битка за авторско право върху русофилията в България

„ След това изригна самият президент от щаб-квартирата на НАТО. Това, което той сподели беше доста забавно. Той сподели: „ Нямам концепция за какво се случва това “. Представяте ли си – президентът не знае, че в България има задоволително сведения от страна на службите, че внушителна част от тези дипломати в действителност работят за Руското разузнаване. Как по този начин не знае президентът? Това в действителност е забавно. Така че е обикновено Нинова сега да скача и да се хвърля за този много взривен избор към тази част от популацията, която към момента изпитва някакво благоговение към едра сантиментална концепция за Русия. За страдание, тя се изпарява от ден на ден и повече “, добави той.

„ Съгласен съм с другарката по стопанска система Нинова. Наистина методът, по който се взе това решение за гоненето на съветските дипломати, е недопустим. Прекалено късно е това. Чак в този момент ние гоним военни единици от дипломатическата задача на Руската федерация в България. Права е другарката по стопанска система – прекомерно късно е това. Само че, несъмнено, нейните доводи са други “, разяснява още Бимбалов в ефира на Нова телевизия.

Според него това, което прави Нинова сега нито е учудващо, нито ще докара до нещо кой знае какъв брой друго: „ Така или другояче на всички ни е пределно ясно, че второ държавно управление на „ Продължаваме Промяната “ в границите на този парламент няма да има “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР