След това и полицията ме намери и разпита, каза Божков„Европейската

...
След това и полицията ме намери и разпита, каза Божков„Европейската
Коментари Харесай

Васил Божков: Дал съм всичко, което имам, но в прокуратурата - то изчезва!

След това и полицията ме откри и разпита, сподели Божков

„ Европейската прокуратура ме откри, тъй като не се укривам в Дубай. Намери ме и ме разпита. Не съм споделил нищо друго от това, което имам в сигнала. След това полицията ме откри и ме разпита”, съобщи Васил Божков на конференция посредством видеоконферентна връзка, съобщи

Разпитът му от Европейската прокуратура е бил на 8 март.

„ Оттам нататък очевидно органите са решили, че има сведения за закононарушение и са арестували Борисов, Горанов и Арнаудова”, разяснява Божков. Той твърди, че не е знаел за акцията на Министерство на вътрешните работи авансово, а е научил от медиите.

„ Каквито и данни да съм дал в тази прокуратура, те изчезват”, сподели Божков.

„ Аз очаквам да бъда разпитан публично - дали онлайн или да се върна. Аз желая въпреки всичко, с цел да бъде свършена до дъно работата”, сподели той.

Относно обвиняванията, Божков сподели, че Арнаудова си е признала, че е ходила при него всеки месец. „ Ако вървиш всеки месец при някой, няма да му носиш картички за Коледа. Тук казусът за мен е приключен”, сподели той. При Горанов е ходил той. „ Признал си е, че всеки месец съм ходил при него. Бойко Борисов също си е признал”, сподели Божков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР