След това групата каза на жертвата, че се нуждае от

...
След това групата каза на жертвата, че се нуждае от
Коментари Харесай

Романтичен измамник в затвора и осъден да върне 1,2 милиона долара на жертвата

След това групата сподели на жертвата, че се нуждае от парите, защото ветеринарят не може да напусне Обединените арабски емирства, където са пътували за бизнес договорка.

Федералните прокурори споделят, че жертвата е изгубила към 1,2 милиона $ при измамата. Оладимеджи е получил единствено 20 % от парите, само че е виновен за цялостното погашение на жертвата, в случай че не успее да накара двамата си съобвиняеми да я възстановят.

Роденият в Нигерия Оладимеджи е изправен пред депортиране след освобождението си от пандиза, споделя прокуратурата на Съединени американски щати за Източния окръг на Мисури.

Той беше наказан една година, откакто се призна за отговорен по две обвинявания в машинация с поща, две обвинявания в машинация по пощата и едно обвиняване в скрит план за осъществяване на машинация с поща и телена машинация.

Olumide Akrinmade и Adewale Adesanya също се признаха за отговорни по федерални обвинявания. Akrinmade беше наказан на 15 месеца затвор и му беше подредено да върне $46 500.

Adesanya беше осъде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР