След тоталния си провал като футболист, Валери Божинов е на

...
След тоталния си провал като футболист, Валери Божинов е на
Коментари Харесай

И Божинов става артист, отива при Джизъса в театъра с Иво Аръков и Кирил Ефремов

След тоталния си неуспех като футболист, Валери Божинов е на път най-сетне да откри себе си, само че като актьор. Досега той сполучливо влизаше в ролята на смешник в обществените мрежи и в телевизионни включвания, с които разсмиваше всеобщата аудитория. Сега към този момент ще може да го прави и в театъра. Божинката е новата звезда в представлението „ Спанак с картофи ”, в което свети и неговият сътрудник Благой Георгиев-Джизъса.
„ Спанак с картофи ” преди десетина година създаваше същинска нервност измежду почитателите на театъра. Това беше първият план, продуциран от паметното трио „ Трите мечки ” – Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов. Режисьор беше Богдан Петканин. Пиесата на унгарския драматург Золтан Егрешие е за трима футболни съдии, в чиито облици тримата артисти от Народния спектакъл майсторски влизат. В един миг обаче Бахаров се отхвърли от плана и на негово място влезе Герасим Георгиев-Геро . Въпреки тази промяна спектакълът продължи да се играе при цялостни салони до последното зрелище. Финалът бе комплициран преди 4 години.

Сега режисьорът възвръща плана, само че с нови лица – Иво Аръков, Кирил Ефремов и Антоан Петров , а продуцент е Кирил Кирилов, който в последно време е измежду най-влиятелните имена на родната сцена. За по-интересно обаче екипът е решил да включи и нови герои в пиесата – отвън тримата съдии, които по принцип са единствените настоящи лица в нея. Първо беше Джизъса , който се изяви в Пловдив, а бе оповестено, че го чакат и във Варна, Бургас и Царево. След него екипът е намерил за нужно да вкара в деяние още едно паметно лице на родния футбол, известно повече като обект на всемирски злословия в сравнение с със спортни достижения. Това е Валери Божинов, стана ясно в сряда. „ Решихме да вкараме още забавни и обичани лица в пиесата, с цел да е атрактивна и хората същински да се забавляват, въпреки всичко е лято. И Благо, и Валери са задоволително атрактивни в новото си амплоа и същински ще зарадват феновете на театъра “, счита продуцентът. И е прав – Джизъса и Божинката в действителност знаят по какъв начин да забавляват народа. Сега остава в представлението да изгрее и Ники Михайлов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР