"След толкова много изтекли аудиоизаписи на премиера не е ли

...
"След толкова много изтекли аудиоизаписи на премиера не е ли
Коментари Харесай

Велизар Енчев: След толкова записи на премиера Борисов не е ли време ДАНС да му отнеме допуска до секретна информация?

"След толкоз доста изтекли аудиоизаписи на премиера не е ли време ДАНС да му отнеме позволява до секретна информация? Въпросът ми е повече от сериозен, тъй като е пробита цялата система за сигурност на министър-председател на страна-член на Европейски Съюз и НАТО.
Става дума за класифицирана информация от българските посолства в чужбина, от резидентурите на цивилното и военното разузнаване към дипломатическите ни задачи или на други прикрития зад граница. Това е строго поверителна информация, засягаща сърцевината на националната сигурност.
А що се отнася до информацията към премиера от Европейски Съюз и НАТО, която той евентуално съхранява, както опазва златните си кюлчета и десетките пачки с 500-еврови банкноти, тя от дълго време е притежание на непознати страни.
Всъщност европейските министър председатели надали към този момент си разрешават да водят с Борисов телефонни диалози и поверителна писмена преписка.
Та би ли могъл да се доверяваш на човек с подобен разпасан език и с такава просвета? Човек, който е на върха на изпълнителната власт на България, а има езиков речник на каруцар. Човек, който разяснява по допустимо най-вулгарния метод своя президент, шефа на Народното събрание и европейските си колеги…
ДАНС, Военното разузнаване, Държавната организация за разузнаване, Министерството на външните работи, Министерството на защитата би трябвало да прекратят писмената връзка с премиера Борисов, до момента в който той не даде цялостни гаранции, че секретният му сейф е заключен, а работните и персоналните му палати са обезопасени от нелегално аудио и видео наблюдаване ".

Велизар Енчев, Фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР