След толкова много години като важна част от в Бундестима

...
След толкова много години като важна част от в Бундестима
Коментари Харесай

Мюлер не се страхува, че може да се превърне в резерва

След толкоз доста години като значима част от в Бундестима Томас Мюлер изкара два тежки последни мача. Срещу Холандия той беше сменен още преди час игра поради едва показване, а дни по-късно против Франция даже не беше титуляр. Атакуващият футболист на Байерн (Мюнхен) обаче не е обезпокоен.

“Винаги задачата е да изберем най-удачните 11 за съответната тактичност въз основа на качествата на противника. Така против французите се нуждаехме от трима бързи нападатели, тъй като задачата ни беше да действаме на контраофанзива. И нещата ни се получиха като цяло”, съобщи Мюлер пред Bild.

В Париж международните първенци от 2014 година започнаха мощно и поведоха, а по-късно при бързите акции пропуснаха да вкарат най-малко още един път. В последна сметка обаче избраниците на Йоахим Льов позволиха цялостен поврат за крайното 1:2.

" We cannot be disappointed with the performance. "

Löw and his players reflect on #FRAGER https://t.co/U3yJNeqAcd #NationsLeague #DieMannschaft pic.twitter.com/jRKpZk9OjW
— Germany (@DFB_Team_EN) October 17, 2018
“Разбирам се доста добре със селекционера. Той знае какъв брой съм значим за отбора, защото умея да подстрекавам момчетата и да ги направлявам по време на срещите”, добави Мюлер. Лига на нациите 4 кръг, вторник 16 октомври  Франция 2:1краен резулат  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР