След точно два дни – в петък, 30 март, от

...
След точно два дни – в петък, 30 март, от
Коментари Харесай

Остават два дни до практическия семинар „Как да се подготвим за GDPR?“

След тъкмо два дни – в петък, 30 март, от 9.30 ч. в Конгресен център „ Глобус “ (сградата на КНСБ), ще се организира практическият семинар „ Как да се подготвим за GDPR? “. Присъстващите ще получат подробна информация, както и образци за въвеждането на Регламента, а в края на семинара – специфични документи за сполучливо приключен курс по тематиката.

Защитата на персоналните данни в фирмите е тематика, която визира както притежателите на бизнес и техните чиновници, по този начин и крайния клиент. Сигурността сама по себе си подсигурява доверие и преданост в бизнес връзките. Затова е значимо всеки бизнесмен да бъде виновен към съхраняването на персонални данни и в детайли осведомен за измененията с въвеждането на Регламента. Няколко са главните акценти, които ще бъдат показани от лекторите на семинара:

Павел Хрисков, шеф на компанията Интелексис ООД, е програмист с дълготраен опит с ИТ технологиите. В продължение на 5 години развива своя професионализъм в компанията HP (Hewlett-Packard) като Технически началник, а по-късно и на управителна позиция за поддръжката на стратегически клиент.

Цветелина Маринова е юрист и ръководещ съучастник в адвокатско сдружение „ Дончев, Замфирова, Маринова “. Адвокат Маринова е експерт в правенето на разнообразни планове в областта на персоналните данни за редица клиенти на сдружението. Нейният опит в региона на отбрана на правата на индивида и отбрана на персоналните данни подсигуряват сполучливото запознаване на притежателите на бизнес с разпоредбите на Регламента.

Вижте по какъв начин Павел Хрисков показва програмата на събитието и какво съдържа тя:
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР