След тези поредни избори се надявам, че ще имаме работещ

...
След тези поредни избори се надявам, че ще имаме работещ
Коментари Харесай

Радев пред бизнеса в Пловдив: Надявам се да имаме работещ парламент и устойчиво правителство

След тези следващи избори се надявам, че ще имаме работещ парламент и стабилно работещо държавно управление, които да вземат решение вашите проблеми. Това съобщи президентът Румен Радев пред пловдивския бизнес. Той и министрите на стопанската система Никола Стоянов и на нововъведенията Александър Пулев взеха присъединяване в среща въглеродната индиферентност на предприятията в Тракия икономическа зона.

" Вие сте образец по какъв начин научната и развойна активност я внедрявате в индустриалния развой. Виждам, че има еволюция във вашия метод и тя е единствено нагоре ", сподели президентът.
Той уточни, че през днешния ден към този момент се приказва за климатична индиферентност и поздрави бизнесмените, че стоят добре на европейската екологична карта. Радев похвали министрите си, че се справили освен с изборите, само че обиколили страната, с цел да видят какво бизнесът може да развие с европейски стратегии.
" Вие към този момент освен се вписвате в европейските политики, а ги реализирате на място.

Президентът обърна особено внимание на фрагментите и още веднъж поздрави пловдивския бизнес и просветните институции, че първи в България са подели самодейността за професионално образование. " Това е основен въпрос. Трябва да преосмислим нашата политика за образованието и да разгърнем професионалното направление с взор към природоматематическите науки, а университети със мощни механически специалности ", предложи той. Не пропусна да означи, че сме унищожили една добре работеща професионална система. " Но вие я връщате с по-ефективни способи и посредством взаимоотношение сред страна - локална власт - бизнес - учебни заведения ", сподели президентът. И похвали пловдивските образователни заведения, че откликват на потребностите на бизнеса.


 На събитието в Пловдив участваха министрите Александър Пулев и Никола Стоянов. На събитието в Пловдив участваха министрите Александър Пулев и Никола Стоянов.Снимка: Никола Михайлов  В срещата участваха кметовете на Пловдив Здравко Димитров и на община
В срещата участваха кметовете на Пловдив Здравко Димитров и на община " Марица " Димитър Иванов.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР