След тежко боледуване си е отишъл музикантът и телевизионер Борис

...
След тежко боледуване си е отишъл музикантът и телевизионер Борис
Коментари Харесай

Камен Воденичаров е съкрушен, загуби баща си

След тежко боледуване си е отишъл музикантът и водещ Борис Воденичаров. Тъжната новина заяви синът му Камен Воденичаров на страницата си във Facebook.

" Днес след тежко боледуване ни напусна моят татко Борис Воденичаров. С голяма горест се дълбая из фамилните фотоси. Той ме подари с доста обич, грижа, достолепие и праволинейност, че мога да да кажа единствено " Благодаря ти, баща " и " Обичам те "!

Музикант, композитор и необикновен човек той със своите приятели от Българска телевизия сътвориха телевизионни излъчвания за българския фолклор и благосъстоянието на националното творчество.

Така се споделя и до през днешния ден редакцията, на която той беше дълготраен началник. 30 години отдадени на малкия екран и вдъхновението бликащо от българските фолклорни песни и танци! От този момент Борето както го назоваха всички към този момент е звездичка в небето... Някъде там с галактическия транспортен съд носещ на борда си българската родопска ария обръщение от Земята, която ти записа и съобщи нататък...

Много липсваш на мен и цялото ни семейство!

Поклон пред светлата ти памет!

Поклонението ще се състои на 24 юли понеделник в 11 часа в храм " Свети Седмочисленици ", написа съкрушеният Камен Воденичаров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР