След тежко боледуване бабата на Азис – Станка, изгубила дарбата

...
След тежко боледуване бабата на Азис – Станка, изгубила дарбата
Коментари Харесай

Бабата На Азис Окончателно Загуби Дарбата Си

След тежко боледуване бабата на Азис – Станка, изгубила дарбата си да планува бъдещето. Талантливата ясновидка и врачка била дни наред болна от грип, поради който още не можела да си стъпи на краката. „ Вече е на възраст и всичко ѝ е мъчно. Почти не гледа на карти и не пророкува “, разкрива Троян Илиев, наследник на Станка и татко на Азис.

В началото на годината Азис реши да направи баба си известна и показа в мрежата координати за връзка с нея. Много хора от своя страна взеха решение да се възползват и в следствие да получат сведения за бъдещето си.

Тогава Троян показа, че от многочислените визити в дома им бабата се разболяла. „ Телефоните не спираха да звънят, не сколасвам да давам отговор “, споделя бащата на Ромския славей. В Костинброд пък Станка е по-известна с гадателските си умения, в сравнение с като бабата на Азис.

Тя разкрила дарбата си на 13-годишна възраст, когато почнала случайно да гледа на карти и да познава безпогрешно бъдещето. От тогава насам не била серпантина нито за ден да практикува ясновидското си занимание.

За развъждането на внука си тя е безапелационна, че Васко е бил доста палаво дете и постоянно е отнасял по някой пестник от нея, само че когато станал звезда, в никакъв случай не показал интерес да му гледа. В дейните ѝ години през къщата на пророчицата минавали по 30-40 души дневно, написа „Ретро“.

Фиксирана цена нямала, а всеки ѝ оставял колкото желае и колкото може. Зли езици настояват, че от позор никой не смеел да остави по-малко от 10-20 лв., а някои от правилните ѝ гости, измежду които и някои от родните политици, я дарявали със злато и столевки. Бабата на Азис обаче не си пилеела парите, а ги кътала за черни дни. В Костинброд се шегували, че била по-богата от внук си.

КАМЕЛИЯ НЕ съдебна експертиза СДЪРЖА БЪЗНА АЗИС

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР