След тежкия трудов инцидент в АЕЦ Козлодуй, при който загинаха

...
След тежкия трудов инцидент в АЕЦ Козлодуй, при който загинаха
Коментари Харесай

Изясняват причините за инцидента край АЕЦ „Козлодуй”, при който загинаха двама работници

След тежкия трудов случай в АЕЦ " Козлодуй ", при който починаха двама служащи през вчерашния ден - изключителна конференция на изпълнителния шеф на Държавното дружество " Радиоактивни боклуци " тази заран.
Фаталният случай край АЕЦ „ Козлодуй ”: Не е ясно за какво металната структура е паднала върху служащите Двама души починаха, други двама пострадаха на площадката на новото вместилище за радиоактивни боклуци
Очаква се на нея да бъдат изнесени повече детайлности за аргументите за случая. Двамата служащи починаха точно на строителна площадка на вместилище за радиоактивни боклуци, което попада в зоната на АЕЦ " Козлодуй ". Те били в ров, когато върху тях падат тежки железа. Случаят се проверява.
Хранилището за радиоактивни боклуци би трябвало да служи в идващите 300 години То има за цел да обезпечи безвредно погребение на ниско и средноактивни радиоактивни боклуци
Вчера беше оповестено, че отговорността ще се търси на всички места, във всички направления и участници като не може да се каже към момента дали става въпрос за немарливост или има други аргументи. Още двама служащи пострадаха при случая - единият е освободен за домашно лекуване, а другият остава под лекарско наблюдаване в плевенска болница.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР