След тежкия си развода водещата на новините по Нова телевизия

...
След тежкия си развода водещата на новините по Нова телевизия
Коментари Харесай

Ани Салич се оплака: Сама си гледам децата, карам таратайка и нямам любовник

След тежкия си развода водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич сама отглежда двете си деца Лазар и Хана, а някогашният й брачен партньор очевидно не оказва помощ в грижите по тях. Ани се дразнела на слуховете, че взема голяма заплата, има куп парцели и кара кола за 100 000 лева

„ Карам таратайка, създадена през 2011 година, работя всеки божи ден повече от 30 години, а към този момент 20 съм водеща на вести. Плащам си налозите, грижа се сама за децата си и нямам никакви богати любовници ”, оплака се от слуховете по собствен адрес Салич.

Наскоро 50-годишната водеща се разделила с последния мъж в живота си и мъчно преживявала раздялата. За него се знаеше единствено, че не е известно лице, само че работи в една от огромните банки в интернационално присъединяване. Салич към този момент нямала самообладание да излезе в отпуска, с цел да си почине от напрежението на работата и персоналните неудачи. Журналистката споделила пред сътрудниците си, че ще почива на красивите и девствени гръцки плажове. В чия компания обаче ще бъде, не казвала, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР