след тежки преговори с кипърския Акритас Хлорака. За да се стигне

...
след тежки преговори с кипърския Акритас Хлорака.
За да се стигне
Коментари Харесай

Интересни разкрития за новия трансфер на Левски

след тежки договаряния с кипърския Акритас Хлорака.

За да се стигне до договорката, клубът е получил бонус пари от генералния си спонсор Palms Bet, които не са обвързани със спонсорския контракт, пише „ Мач Телеграф “.

„ Сините “ ще платят 100 000 евро трансферна сума за крилото, което има марокански корени.

Тази сума беше закрепена при започване на договарянията, само че разминаването досега беше обвързвано с % от правата на играча, който ще резервира Акритас Хлорака.

До последно кипърците, които са водени от някогашния ментор на Локомотив Пловдив и ЦСКА-София – Бруно Акрапович, настояваше да си остави цели 50 % от правата на Джавад ел Джемили. „ Сините “ обаче бяха твърдо срещу сходен вид. Преговорите в тази посока бяха тежки, само че приключиха с триумф на Левски – кипърците се съгласиха да понижат с 30 % претенциите си. Така в последна сметка Левски ще заплати 100 000 евро за правата на Джавад ел Джемили, а Акритас Хлорака ще задържи 20 % от правата му.

Според кипърският уебсайт kerkida.net 20-годишния футболист ще играе този уикенд против Аполон Лимасол, след което ще поеме към София.

През този сезон Ел Джемили има 18 мача и 2 гола в шампионата на Кипър, а тимът му е твърдо на последно място в класирането.

През тази зима Левски се укрепи още с Рикардиньо, Асен Чандъров и Кристиан Димитров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР