След тежката автобусна катастрофа в София: В тежко състояние е

...
След тежката автобусна катастрофа в София: В тежко състояние е
Коментари Харесай

След тежката автобусна катастрофа в София: В тежко състояние е блъснатата жена


След тежката автобусна злополука в София: В тежко положение е блъснатата жена.

Станаха ясни нови детайлности за аргументите за вчерашния случай с рейс на столичния градски превоз нощес.

Водачът на рейса, който е участник в тежката катастрофа  в столичния квартал „ Дианабад “ от нощес, е с  контузия на гръдния панер,  няма повече информация какви са аргументите да загуби схващане от 3 до 5 секунди. Това съобщи Борислав Попов от Столичния автотранспорт.

На лидера на рейс 94 му прилошава удря дамата, която е пресичала и по-късно два автомобила. Това е предал самият водач, откакто е пристигнал в схващане.  Ударената жена е в тежко положение и сега се намира в болница „ Света Анна “ . В рейса са потърпевши два пътнички, които са прегледани в „ Пирогов “ и са освободени.

Екип воден от доктор Станислав Милев е оперирал по неотложност дамата, потърпевша от злополуката. Тя беше призната в реанимацията на УМБАЛ „ Св. Анна “ с политравма (множество тежки фрактури на таза, единия крайник и едната ръка). Наложило се е ампутация на крайници. Тя е с заплаха за живота, оповестиха от лечебното заведение в прессъобщение до медиите.

„ Този водач  не е имал повече спомагателни смени,  36-часовото време за отмора, съгласно наредбите, е спазено. Нямахме опция да проверим неговия здравословен картон “, сподели Попов.

Той посочи, че водачът не е карал с превишена скорост, само че на спирката не е спрял, тъй като му е станало неприятно.

„ За премахване не можем да приказваме, тъй като той би трябвало да се лекува до цялостното му възобновяване “, съобщи Попов и добави, че в обстановката, в която се намира Столичен градски превоз, не може да се мисли за възрастова граница за работещите. Естествено  не е добре водачите на градски превоз да продължат да работят и след 70-годишна възраст , посочи Попов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР