След свикването на Народното събрание политическа партия Има такъв народ

...
След свикването на Народното събрание политическа партия Има такъв народ
Коментари Харесай

ИТН разкри, по които теми имат единодушие с останалите протестни партии

След свикването на Народното събрание политическа партия " ИТН " предприе всички транспарантни дейности за показване на политиките ни и организирахме срещи с Демократична България, ИБГНИ и Българска социалистическа партия. В редица секотир постигнахме цялостно подобие с припокриване на задачите.

Това разгласи от парламентарната естрада Филип Станев от Има Такъв Народ. Той очерта в елементи постигнатото по време на разговрите с трите политически сили.

" Пълно единодушие има в следните браншове: Правосъдие - унищожаване на профилираното правораздаване и предварително преустановяване на мандата на основния прокурор, промяна във Висш съдебен съвет и промяна в прокуратурата, електронно правораздаване.

Икономика -  смяна на Търговския закон, помощ за започващи бизнес, данъчни тласъци, унищожаване на бариерите за бизнес и цифрова среда за обслужване на жители и бизнес, основаване на стопански зони, експортно насочена стопанска система, проект за финансова поддръжка на дребни предприятия, транспарантна платформа за възлагане на публични поръчки

Здравеопазване - нов закон за лечебните заведения, премахаване на клинични пътеки, профилактика на обществено значимите болести, незабавни ограничения за промяна в НЗОК.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР