След сватбата младите съпрузи са изправени пред редица проблеми. Бъдете

...
След сватбата младите съпрузи са изправени пред редица проблеми. Бъдете
Коментари Харесай

5 основни проблема на младоженците и техните решения

След сватбата младите съпрузи са изправени пред редица проблеми. Бъдете готови като научите какви неприятни изненади ви предстоят след сватбата и по какъв начин да се справите сполучливо с тях. 
1. Депресия след сватбата
В първите седмици след сватбата някои младоженци стартират да изпитват досада или даже горест. Въпросът е, че двойките прекарват месеци, в случай че не и години, в обмисляне на сватбата. Когато празникът и меденият месец свършат, те са принудени да се върнат към всекидневието си, то не е доста вдъхновяващо.
Решение
Споделяйте вести и дребни победи между тях. Научете се да ги оценявате и можете да изградите мощен брак.
2. Липса на персонално време и пространство
„ Съпругът ми е най-хубавият ми другар. “ В това отношение няма нищо неприятно, в случай че не се превърнете в сиамски близнаци и не се изолирате от предходната си среда.
 Младоженци с доблестен жест към заболели деца Младоженци с доблестен жест към заболели деца
Младоженци подариха пари от сватбата си на УМБАЛ Бургас. Радина и Явор Вълканови помолили гостите си да не носят цветя на тържеството, а...
Решение
Въпреки обстоятелството, че в живота ви е почнал изумителен интервал и желаете да споделите това време единствено със брачна половинка или брачната половинка си, не забравяйте: вие към момента сте обособен човек. Не забравяйте за вашите другари и занимания, които ви донесоха наслада преди брака.
3. Разстроени родители
Ново семейство е и нова връзка с родителските фамилии. В началото тези връзки могат да бъдат напрегнати: родителите ще се обидят, че им отделяте малко време, или ревнуват, че се срещате по-често с друга двойка родители.
Решение
 Нова гора край Балчик ще пораства с подаяние от младоженци Нова гора край Балчик ще пораства с подаяние от младоженци
След сватбения ден на Галя Шишкова и Джулиан Парментер край Балчик ще бъдат залесени 2 дка нова гора, оповестиха от държавното ловно стоп...
Вземете предварителни решения, в това число къде и с кого да прекарате празници и почивни дни със брачна половинка / та. В ранните стадии е доста значимо да се подкрепяте взаимно и да укрепвате новото си семейство.
4. Скучен секс
Сексът след брака съществува, само че може да не е толкоз занимателен, колкото преди. Вероятно тъй като преди брака задачата му е да укрепи връзката сред сътрудниците. Когато задачата е основаване на дете, става като работа и не провокира същата стихия от усеща.
Решение
Не забравяйте, че сексът, без значение от задачата, която може да преследва, е обвързван с удоволствието, вашето и на вашия сътрудник.
 Половината младоженци у нас разделят имуществото си преди брака Половината младоженци у нас разделят имуществото си преди брака
Над половината от младоженците, споделили заветното „ Да “ през 2017 година, са избрали да разделят имането си с половинката преди б...
5. Безкрайна рецензия
Съвместният живот в нов статус е тест за двойката. Със сигурност ще се сблъскате с недоразумения и неспокойствие. Това е обикновено — главното е връзката да не се трансформира в замяна на упреци.
Случва се и да няма открита борба, само че единият от съпрузите е под стрес. И това също е проблем.
Решение
През първата година вие задавате звук на брака си. Затова, макар всички различия, пробвайте се да бъдете по-съпричастни един към различен. Тогава в бъдеще ще можете да се справяте с рецензия и други компликации.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР