След сутрешните мъгли над низините, времето днес ще е предимно

...
След сутрешните мъгли над низините, времето днес ще е предимно
Коментари Харесай

Седмицата започва с високи за ноември температури


След утринните мъгли над низините, времето през днешния ден ще е най-вече слънчево, само че малко по-хладно спрямо предходната седмица. Все отново температурите ще останат относително високи за ноември.

Значителна ще се задържи облачността над крайните Северозападни региони, където е допустимо да превали напълно слаб дъжд. Вятърът е най-вече слаб, а в Източна България – до сдържан.

Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°. В София – към 16°, в Пловдив – към 17° и във Варна – 18° .

По Черноморието след утринната ниска облачност следобяд ще е слънчево. Вятърът е до сдържан, а оптималните температури – сред 16° и 18°.

Над планините също ще е слънчево с най-вече слаб вятър, а по най-високите елементи на Рила и Пирин – до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, а на 2000 метра – към 6°.

За вторник прогнозата още веднъж е за променлива облачност и доста слънчеви часове. Максималните температури ще са сред 14 и 19 градуса. Към сряда и четвъртък чакаме заран да е по-студено, а дневните температури напълно едва да се покачат.

В петък изгледите са за най-вече облачно време и превалявания от дъжд. Тогава следва увеличаване напразно и намаляване на температурите. Според синоптиците, захлаждането ще продължи и границата на преваляванията от дъжд и е допустимо да бъде на височина към 1000 метра.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР