След страшната издънка в Черешката на тортата любимият гримьор на

...
След страшната издънка в Черешката на тортата любимият гримьор на
Коментари Харесай

След грандиозната си изцепка в "Черешката на тортата" Кулагин се покри, страхува се от гнева на "феновете" си

След страшната издънка в " Черешката на тортата " обичаният гримьор на звездите Валентин Кулагин затвори профила си във Facebook единствено за стеснен кръг хора. Това стана, откакто познати и непознати започнаха да го атакуват поради скандалното му държание в риалити формата. Самият той се зарече още през цялото време да се държи провокативно и " да бъде себе си ". Той не спря да атакува и плеймейтката Нора Недкова и даже загатна, че може да я срине, тъй като знае за нея уличаващи неща, които биха подбили така и така ниския й имидж.

Поведението на Кулагин в риалити формата, обаче, разгневи десетки фенове, които признаха, че са били отвратени от високомерието на младежа, който другояче е родом от Хасково.





" Черешката на тортата " с присъединяване на Нора Недкова и Кулагин се обрисува като най-скандалната. Някои от феновете даже съпоставиха епизодите с последното издание на Биг Брадър, което втрещи всички с изцепките на участниците си.

Кулагин в действителност е много прочут в светските среди. Екстравагантният гримьор се грижи за лицата на множеството плеймейтки. Обича лукса и не се тормози да показва провокативно държание. До този миг той бе чужд за по-широката аудитория и появяването му в предаването стъписа всички.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР