След страхотното си представяне на Световното първенство в Катар, където

...
След страхотното си представяне на Световното първенство в Катар, където
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Реал Мадрид се отказа от Мбапе

След страхотното си показване на Световното състезание в Катар, където приключи като притежател на „ Златната обувка “ с осемте си попадения, Килиан Мбапе още веднъж бе мощно свързван с трансфер в испанския и европейски първенец Реал Мадрид. 24-годишната суперзвезда беше доста покрай това да се причисли към „ Лос Меренгес “ предишното лято, само че в последната минута реши да подпише нов контракт с Пари Сен Жермен.

Въпреки това, още преди Мондиал 2022, имаше голям брой информации, че нападателят се усеща отчаян от това, че от клуба не са изпълнили обещанията си при подновяването на договора му и това е задоволително, с цел да го накара да изиска да напусне.Тези спекулации се ускориха още повече след брилянтното му показване на Световното състезание. Но съгласно журналиста на „ Marca “ - Хосе Феликс Диас, Реал Мадрид няма безусловно никакви планове да възобнови интереса си към Мбапе. Той съобщи в „ Twitch “, че „ Лос бланкос “ не имат намерение да преследват още веднъж френската суперзвезда, защото считат, че нещата са отишли прекомерно надалеч предишното лято.

Вместо това на „ Сантиаго Бернабеу “ желаят да употребяват парите, които биха похарчили за Мбапе, с цел да подпишат с други съществени цели. В този миг нов полузащитник се преглежда като главен приоритет за Реал, като вариантите са сведени единствено до две.Смята се, че Джуд Белингам от Борусия Дортмунд е цел №1, а незабавно след него се нареджа определеният за Най-добър млад състезател на Мондиала в Катар - Енцо Фернандес от Бенфика. Нито един от двамата не се чака да излезе на ниска цена, като Фернандес има освобождаваща уговорка от 120 милиона евро, до момента в който цената на Белингам също се твърди, че е в същия регион.

Реал Мадрид обаче възнамерява да похарчи сериозна сума за един от двамата полузащитници през идващото лято и на този стадий не обмисля трансфер на Мбапе.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР