След страхотния успех и взривоопасни битки, които нажежиха варненската публика

...
След страхотния успех и взривоопасни битки, които нажежиха варненската публика
Коментари Харесай

SENSHI се завръща с пето грандиозно бойно шоу на 22 февруари в зала Конгресна

След страхотния триумф и взривоопасни борби, които нажежиха варненската аудитория през октомври, към този момент е ясна и идната дата за най-зрелищното бойно шоу SENSHI. То ще се организира на 22 февруари 2020 година, а хазаин още веднъж ще е морската столица на България Варна – градът, прочут с традициите си в бойните спортове.

Феновете могат занапред да се готвят за 9 супер борби и доста екшън на кръга. Организаторите към момента пазят в загадка в какви стилове ще са конфликтите, само че мястото към този момент е ясно. Бойната галавечер ще се организира в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна, където през октомври на SENSHI 4 международната и европейската ни шампионка по кикбокс и муай тай за 2019 година Теодора Кирилова извоюва исторически триумф за България, нокаутирайки непобеждаваната до момента киргизстанка Бегаим Какчекеева, която се състезава за Русия.

Българските асове за следващ път потвърдиха класата си, надделявайки съществени съперници в конфликти по карате киокушин, по разпоредбите на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз, както и в жанр К-1.

С купи от супертурнира SENSHI 4 си потеглиха капитанът на националите ни по кикбокс повторен международен първенец при експертите Атанас Божилов, Атанас Божилов, многократният ни медалист по киокушин и рекордьор по триумфи на кръга на галата Николай Йоргов, варненският кикбоксьор и първенец по кикбокс, бокс и киокушин Едуард Алексанян и международният първенец по муай тай за 2019 година Петър Стойков. С победа на кръга на SENSHI дебютира и един от най-младите и надарени български бойци, който от години живее и тренира в Дания – Али Юзеир.

Очаквайте детайлности кои ще са идващите огромни имена, които следва да взривят публиката във Варна на SENSHI 5! За повече информация следете уеб страницата на SENSHI - www.senshi.com. Подробности, фотоси и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР