След страхотната състезателна 2017 г., в която спечели бронзов медал

...
След страхотната състезателна 2017 г., в която спечели бронзов медал
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Всички жени в залата ми служат за пример

След страхотната спортна 2017 година, в която завоюва бронзов орден от международно състезание за осъществяването си с топка и сребро от шампионата на Стария континент за композицията с лента, Невяна Владинова беше отличена и с наградата " Жена на годината " в категория " Спорт ".

Красивата плевенчанка обаче към момента не се възприема за изцяло пораснала и ежедневно търси ентусиазъм в дамите към нея - майка ѝ, сестра ѝ, треньорът ѝ Бранимира Маркова и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева.

" Според мен " жена " не значи възраст. Трябва да си претърпял доста неща от житейска позиция. Имам доста положителни образци - майка ми, сестра ми, те постоянно са с мен, постоянно са били добър образец, треньорката ми Бранимира Маркова, госпожа Раева... Изобщо всички дами, с които се сблъсквам в залата, са неповторими хора, доста стойностни и доста значими. Всички доста се зарадваха на премията. Майка ми беше по-развълнувана от мен! Постоянно ми звънеше, молеше ме да ѝ изпращам фотоси ", описа Владинова в предаването " Тази събота " пред Александра Кръстева.

-->

Шампионката предложения камерата на bTV в дома си, с цел да разкрие по какъв начин протича една нейна заран.

" Събуждам се първо с кафе, наложително! След това или хапвам закуската, направена от вечерта с мляко и чия. Ако не съм имала време или сили вечерта, замесвам малко ядки с мед, плодове. Не мога да скрия, че в случай че хапвам сладко, го хапвам заран на закуска. Старая се да е единствено тогава, за това от време на време си похапвам шоколад. Ставам сред 7:00 - 7:10 ч. ", споделя Неви.

В момента националните състезателки по художествена гимнастика приготвят съчетанията си за новия сезон. Те не разкриват детайлности, само че Владинова е безапелационна, че изненадите за феновете им ще са приятни.

Пред шампионката следва и още една огромна крачка - женитба с нейния обичан Веселин. Времето за подготовка на значимото събитие обаче е нищожно.

" Всички ме питат за сватбата, само че не ми остава задоволително време да я възнамерявам. Искам да го направя както би трябвало - да е хубаво, грандиозно, да е изкусен всеки подробност, тъй че ще е като се откажа. Бях нетърпелива, само че ми мина и взех решение, че е по-добре да го направя както би трябвало. Младоженецът е припрян ", усмихва се тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР