След страхотната първа битка в полуфиналите на Купата на Италия

...
След страхотната първа битка в полуфиналите на Купата на Италия
Коментари Харесай

"Наполи" и "Аталанта" започват битката за място във финала

След страхотната първа борба в полуфиналите на Купата на Италия сред " Интер " и " Ювентус ", е време за нови футболни страсти. Един против различен в спор за място на финала застават " Наполи " и " Аталанта " .

Първата полуфинална среща може да гледате директно по RING през днешния ден (3 февруари) от 21:45 ч.

" Наполи " е последният притежател на трофея, само че през сегашния сезон никак няма да му е елементарно при отбраната. Преди отборът да доближи до мечтания край, той би трябвало да мине през " Аталанта ". Футболните почитатели няма по какъв начин да останат безразлични към това дерби!

Всъщност и двата отбора няма какво да губят. Те не се показват на доста високо равнище в Серия " А ". " Наполи " е на 5-та позиция, а " Аталанта " е 7-ми в класирането.

Тимът на Дженаро Гатузо е в гонене на 7-ия си трофей от конкуренцията, до момента в който техните противници имат единствено една Купа на Италия във витрината, освен това от далечната 1963 година

Едно е несъмнено - " Наполи " не пести головете си в шампионата. В последните си два мача тимът реализира победи с 4:2 над " Специа " и 3:2 над " Емполи ". " Аталанта " също не пропуща да означи при добра опция - 3:2 против " Лацио " и 3:1 против " Каляри ". Може да се надяваме, че и през днешния ден ще забележим дъжд от голове!

За финален път двата отбора се изправиха един против различен в шампионата през 2018 година Тогава " Аталанта " победи с 2:1 на четвъртфинал. През октомври 2020 година в Серия " А " пък днешните домакини се поздравиха с триумф с 4:1.

Мача сред " Наполи " и " Аталанта " на стадион " Диего Армандо Марадона " в Неапол може да гледате директно по RING от 21:45 ч. през днешния ден (3 февруари)!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР