След старта на незабавните преводи blink по сметка през 2022

...
След старта на незабавните преводи blink по сметка през 2022
Коментари Харесай

Клиентите на Fibank първи в България ще извършват преводи blink P2P по мобилен номер

След старта на незабавните преводи blink по сметка през 2022 година, към този момент предлага на своите клиенти-физически лица опцията да подреждат незабавни заплащания по мобилен номер -

По този метод ПИБ уголемява продуктовото си портфолио от онлайн преводи, като е и първата в страната, предлагаща услугата посредством мобилното си приложение My Fibank.

Blink P2P е неотложен превод по мобилен номер, наличен за клиенти с дейни права за банкиране в My Fibank . Получателят и наредителят би трябвало да са регистрирани за услугата. Необходимо е клиентите да изтеглят обновена версия на My Fibank , да посочат мобилен номер за приемане на преводи blink P2P и номер на сметка. За момента са вероятни преводи в левове, като времето за приемането им е до секунди.

Fibank е първата в България, която предлага услугата blink P2P по мобилен номер на Национална картова и платежна скица, част от БОРИКА АД. Останалите снабдители на платежни услуги ще се включат поетапно към услугата, като до тогава blink P2P ще се правят единствено сред клиенти на .

Нарежданията се одобряват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата . През първите 3 месеца от стартирането на услугата - до 20 април 2023 година в това число, Fibank има промоционално предложение за своите клиенти. Направените преводи blink P2P до 100 лв. ще бъдат безвъзмездни (до 10 незабавни превода на денонощие).

Предимствата на незабавните заплащания в левове за клиентите-физически лица са многочислени. Те са бързи, лесни и комфортни, с високо равнище на сигурност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР