След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и

...
След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и
Коментари Харесай

Борисов за новото правителство: Идва катастрофа!

" След Станишев - съсипия, след Орешарски - двойна съсипия, и с двете се справихме. Сега обаче ще има злополука ", предсказа Бойко Борисов на среща на ГЕРБ-младежи в Пампорово. Борисов се появява за първи път от свикването на 47-ото Народно заседание. Опирайки се на управническия си опит, той съобщи " корупцията ще ги сплоти " във връзка бъдещото постоянно държавно управление. Борисов съобщи, че в понеделник ГЕРБ ще гласоподават срещу държавното управление, а преди него Росен Желязков по бтв съобщи, че ще гласоподават въздържал се. 

Единственото, с което тези министри и това държавно управление, може да изплуват, по думите на Борисов е " да крадат ". Лидерът на ГЕРБ е убеден, че нито един инфраструктурен план няма да направи новия кабинет: " Всеки един ще бъде най-малко два пъти по-скъп поради тази петорна коалиция. " Борисов е уверен и че пътят на България към Еврозоната освен ще се забави, само че може и въобще да спре. " Години няма да чувате за тази тематика. " След това пожела на жителите на " Люлин " " Ицо Хазарта да ви построи път! ". Ицо Хазарта победи по получени гласове Бойко Борисов в XXV МИР.

Борисов не пропусна и познатата си фиксация, че Румен Радев е петият член на обединението и че е узурпирал новото държавно управление. " Радев държи цялата репресивна машина ", сподели той.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР