След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и

...
След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и
Коментари Харесай

Кабинет под тотален контрол на Радев вижда Бойко Борисов

След Станишев - съсипия, след Орешарски - двойна съсипия, и с двете се справихме. Сега обаче ще има злополука . В това е убеден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов , който разяснява в обществените мрежи от Пампорово връчването на мандата и изявлението на Кирил Петков, откакто върна мандата изпълнен.

" Ако това са министрите... ", недоизказа катастрофичните си упования експремиерът. Според него тези министри, самите партии не ги желаят - те нямат поддръжка в личните си партии. А и през вчерашния ден пристигна, сподели възмущението си Борисов и акцентира, че точно ГЕРБ са положителните стопани, а в останалата част от постройката е цялостна съсипия.

Единственото, с което тези министри и това държавно управление, може да изплуват, по думите на Борисов е " да крадат ". Корупцията ще ги сплоти , убеден е той. Също по този начин е убеден, че нито един инфраструктурен план няма да направи идващото държавно управление: " Всеки един ще бъде най-малко два пъти по-скъп. " Борисов е уверен и че пътят на България към Еврозоната освен ще се забави, само че може и въобще да спре. " Години няма да чувате за тази тематика. "

Това държавно управление ще бъде под цялостен надзор , предизвести още Борисов, намесвайки тезата за наличието на Румен Радев като петия член на обединението . " Радев държи цялата репресивна машина ", Радев я е узурпирал, уверен е Борисов и дефинира като цялостни нелепости тезите на Политическа партия за разделяне на управляващите. Те имат за цел единствено да чегъртат ГЕРБ, повтори още веднъж Борисов. Иначе във властта - " Сега е тирания. " Румен Радев е поискал цялата власт и си си я взел, убеждава Борисов младежите от ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ увери, че партията му ще бъдат една градивна съпротива и даже първоначално ще дадат толеранс на новите ръководещите . Борисов даже увери, че в случай че видят, че новите ръководещи вършат нещо " позитивно за България ", ще получат поддръжката им.

А самата партия и той персонално ще се съсредоточат върху партийното строителство , ще върви по структурите тук-там, с цел да види по какъв начин те работят. " Вие нямате никакви зависимости сега ", обърна се той към младежките структури, които имат събитие в Пампорово. Борисов ги прикани да работят интензивно за партията и укрепването й и даде обещание да пристигна време, когато ще ръководят. " Ще видите, имаме цяла войска... ", съобщи Борисов .

Интересното е, че макар множеството подкани да му задават въпроси, въпроси в залата от ГЕРБ-младежи не се чуха и Борисов продължи обичайните си монолози. В следствие се появиха няколко въпроса - за Еврозоната, за изявлението на Румен Радев за Крим от кандидат-президентския мандат и РСМ, за инфраструктурните планове, които разрешиха на Борисов да довърши и да повтори тезите на ГЕРБ.

Борисов не отговори непосредствено по какъв начин ГЕРБ ще гласоподават в понеделник в Народното събрание, само че депутатите му ще бъдат в зала. " Бог да пази България и нека да не съм прав за това което ни чака ", съобщи още Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР