След срива са постъпили множество сигнали за опити за хакване

...
След срива са постъпили множество сигнали за опити за хакване
Коментари Харесай

ВНИМАВАЙТЕ! Хакери нападнаха фейсбук и инстаграм след срива

След срутва са постъпили голям брой сигнали за опити за хакване на Facebook и Инстаграм профили. За казуса всеобщо рапортуват консуматори в обществените мрежи.

Много от тях са получили подправени известия от фейсбук, че е постъпила поръчка за нулиране на паролата им. Дори имат изпратен код за удостоверение.

Както е известно, по-рано през днешния ден обществените мрежи Facebook, Месинджър и Инстаграм се сринаха изненадващо. Милиони консуматори по целия свят останаха сюрпризирани, откакто неоснователно платформите автоматизирано ги изхвърлиха от профилите им, а влизането в сметките и досега остава невероятно. Сривът продължи малко повече от час.

Минути по-късно стана ясно, че всички услуги на " Мета " също са се сринали. В Съединени американски щати пък рапортуват за проблеми и с Ютюб, Gmail, Майкрософт Тиймс и доста други. Източници на Дейли мейл настояват, че са изчезнали и вътрешните връзки на Мета, във фейсбук се появи известие, че вършат профилактика. По първична информация има проблем и с интернет връзката в световен проект.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР