След срещата си днес с олимпийската шампионка Стойка Кръстева и

...
След срещата си днес с олимпийската шампионка Стойка Кръстева и
Коментари Харесай

Фандъкова: Ще предложа Стойка Кръстева и Борислав Георгиев за почетни граждани на София

След срещата си през днешния ден с олимпийската шампионка Стойка Кръстева и треньора й Борислав Георгиев, кметът на София Йорданка Фандъкова разгласи, че ще насочи предложение те да станат почетни жители на столицата. Това тя съобщи на страницата си във Facebook.

" Като знак на почитание към триумфите на Стойка Кръстева и Борислав Георгиев ще предложа на Столичен общински съвет те да станат почетни жители на София.
 Бойко Борисов поздравява Стойка Кръстева: И аз като някогашен петоразряден състезател знам какво е да имаш олимпийско злато (ВИДЕО) Бойко Борисов поздравява Стойка Кръстева: И аз като някогашен петоразряден състезател знам какво е да имаш олимпийско злато (ВИДЕО)
" И аз като някогашен, спрямо Вас петоразряден състезател, знам какво е да имаш олимпийско злато ". Това съобщи водачът на ГЕБР и някогашен бъл...

На първата септемврийска сесия ще предложа с почетното звание да бъдат удостоени и олимпийските шампионки по художествена гимнастика Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова, техните треньорки - Весела Димитрова и Михаела Маевска и ръководителят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева ", прибавя тя.

Още от СОФИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР