След срещата пред журналистите се появиха съпредседателите на ПП Кирил

...
След срещата пред журналистите се появиха съпредседателите на ПП Кирил
Коментари Харесай

„Обединени срещу хаоса“ са лидерите на партиите от вече тройната коалиция

След срещата пред публицистите се появиха съпредседателите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев, водачът на левицата Корнелия Нинова и съпредседателите на Демократична България Христо Иванов и Атанас Атанасов, както и представителят на кабинета Лена Бориславова и депутатите от Българска социалистическа партия Георги Свиленски и от Демократична България – Владислав Панев.

Те демонстрираха решителност кабинетът и Народното събрание да оцелеят измежду вчерашния трус от отдръпването на Слави Трифонов и „ ИТН “ от обединението.

„ Искаме да успокоим всички жители, че всичко, което зависи от нас, ще го създадем, България да продължи тъкмо със същото държавно управление, което има сега. Няма да допуснем поради его, поради задкулисие или нещо друго България да влезе в серпантина от избори в миг на война, когато има енергийна, газова рецесия “, увери министър-председателят Кирил Петков.

Той благодари на съпътстващите го съдружни сътрудници за поддръжката и съобщи, че всички осъзнават виновната задача, която имат, поради опцията България да влезе в следващата политическа рецесия.

„ До края на годината, до момента в който получим парите от Брюксел – споделяме „ не “ на хаоса, споделяме „ не “ на единични решения, които могат да хвърлят цялата ни страна в рецесия и „ да “ - дружно, „ да “ - против корупцията, „ да “ - за смяната на КПКОНПИ. Не желая на повече въпроси да давам отговор, тъй като българските жители би трябвало да знаят, че тази коалиция застава зад тях и приоритет №1 за утрешния ден е приемането на бюджета, тъй като хората имат потребност от спомагателни пенсии, бизнесът има потребност от помощи, младите фамилии имат потребност от данъчна поддръжка и всички българи имат потребност от по-ниски цени на горивата. Благодаря ви “, добави министър председателят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР