След срещата на високо равнище Глобален призив за действие за

...
След срещата на високо равнище Глобален призив за действие за
Коментари Харесай

Бойко Борисов Се Снима С Доналд И Мелания Тръмп!

След срещата на високо ниво " Глобален апел за деяние за справяне със международния проблем с опиатите " Борисов се здрависа с Тръмп, а пиарката му Севделина Арнаудова пусна кадър във Facebook.

Това провокира вълна от спорни реакции в обществените мрежи. Стигна се до такава степен, че тематиката бе коментирана иронично от парламентарната опозия в лицето на зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева. Наложи се Бойко Борисов да дава отговор от Ню Йорк с думите: " Съжалявам за тази нервност, която се подвигна в България от злобарите и платените тролове на Българска социалистическа партия. Бог ми е очевидец, пък и вие, че по никакъв метод не сме парадирали и не сме споделили каквото и да е, с изключение на за това, че съм имал диалози с президента Тръмп. Не ми е задачата да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Че аз имам фотографията от камината на Белия дом при предходния президент. "

Темата през днешния ден разяснява и някогашният дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова. " Истерията за среща сред премиера Бойко Борисов и американския президент Доналд Тръмп се сътвори тук, у нас, от обособени публицисти, които явно са имали подкана да основат усещане, че ще има такава среща. Сега се теглят последствията. Самият министър председател разбра, че нервността минава във водевил и виждам, че е направил едно изказване, с което се дистанцира от обстановката към фотографията ", съобщи Поптодорова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР