След срещата на върха на 19-21 май страните от Г-7

...
След срещата на върха на 19-21 май страните от Г-7
Коментари Харесай

Г-7 ще разшири експортните и енергийните санкции срещу Русия

След срещата на върха на 19-21 май страните от Г-7 ще разширят антируските наказания, съобщава  Ограниченията ще обиден търговията и енергийния бранш. Според организацията Съединени американски щати оферират на съдружниците да забранят целия експорт за Русия най-малко в избрани категории, с изключения за избрани позиции.

Санкциите ще бъдат ориентирани към попречване на заобикалянето им от трети страни, „ подкопаване на бъдещото енергийно произвеждане на Русия “ и „ ограничение на търговията, която поддържа съветската войска “.

Съединени американски щати чакат съдружниците от Г-7 да поправят метода си за ограничение на търговията с Русия. Източници оповестиха за Ройтерс, че Вашингтон преди този момент е упорствал сътрудниците си да трансформират метода, който разрешава „ всички артикули да бъдат продавани на Русия, в случай че не са категорично включени в черния лист “. Съюзниците не са съгласни с по-широк метод на използване, само че Вашингтон желае той да се ползва най-малко в области, " най-чувствителни за съветската войска ". „ Може да се чака, че ще има превръщане на презумпцията в няколко области, изключително тези, свързани с военно-промишлената база на Русия “, сподели американски чиновник пред Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР