След среднощното заседание на Народното събрание, тази сутрин парламентът започна

...
След среднощното заседание на Народното събрание, тази сутрин парламентът започна
Коментари Харесай

Демерджиев: Оградата по границата с Турция е изключително ненадеждна


След среднощното съвещание на Народното събрание, тази заран Народното събрание стартира работа с блиц надзор. В него вземат участие служебните вицепремиери Атанас Пеканов, Христо Алексиев и Иван Демерджиев.

На въпрос на народния представител от „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров по отношение на положението на оборудването по границата с Турция, вътрешният министър Иван Демерджиев съобщи, че оградата е извънредно ненадеждна.
Тя е извънредно ненадеждна и не може да извършва сполучливо функционалностите на подобен вид оборудване. Обмисляме разнообразни разновидности по какъв начин да създадем тази ограда дейна, тъй че да оказва помощ в по-голяма степен, това изисква известно време и финансов запас. Полагаме старания в тази посока.
Иван Демерджиев, министър на вътрешните работи

„ Събрахме всички сдружения, които оферират сходен жанр техника, организирахме една среща с доста от нашите чиновници по места с цел да преценяват кои от тези препоръчани механически решения са работещи и кои да бъдат предпочетени и внедрени “, уточни още Демерджиев.

Депутатите не престават работа още веднъж с измененията в Изборния кодекс, като се чака и днешният парламентарен ден да бъде дълъг.

Вижте повече във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР