След спешно транспортиране с военния Спартан“, лекарите в Пирогов“ спасиха

...
След спешно транспортиране с военния Спартан“, лекарите в Пирогов“ спасиха
Коментари Харесай

„Не са хора, а ангели“: Историята за спасение и благодарност на родилката, транспортирана от Силистра

След незабавно превозване с военния „ Спартан “, лекарите в „ Пирогов “ избавиха една жена, която неотдавна даде живот на две бебета, само че можеше да изгуби своя. На 6 януари след раждането на близнаци положението на майката внезапно се утежнява.

„ Само като се замисля през какво минах. Може да ме разбере единствено човек, който е блага по този път “, сподели в предаването „ 120 минути “ 38-годишната Господинка Господинова.

Снимка: Редакторски екип

„ Отидох да раждам. Всичко беше обикновено. Цялата бременност беше естествена. Полагаха се всички грижи. И до ден сегашен не знам какво се случи по време на самото раждане. Имам незадълбочен спомен, че лекарите разясниха, че нещо не е добре “, спомня си дамата.

„ Още от Силистра потеглих с един млад доктор. До Балчик не ми пускаше ръката. В Самолета различен доктор ме държеше и говореше да не се предавам. Мислеха дали ще оживея “, добави Господинка Господинова.

Снимка: Редакторски екип

Определя медиците, избавили я, като „ не хора, а ангели “.

„ Огромен екип от хора се е борил за моя живот. Всеки един, взел присъединяване в моето избавяне, би трябвало да се усеща горделив, че съм жива и че съм при фамилията си. И в Силистра, и в София, във всички лечебни заведения, които се бориха за мен, работят невероятни хора. Освен лекарите не желая да забравим и целия личен състав, който работи с лекарите “, добави тя.

„ След като се родиха близначетата, споделиха, че има потребност от кръвопреливане. На идващия ден то беше проведено, само че нещата продължиха да се утежняват. След два дни разбрахме, че нещата са се влошили доста и се търсеше народен съветник за преместването. Взе се решението за хеликоптер от Силистра до Балчик, а от военната база там – със аероплан до София “, изясни Константин Йовев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР