След спешната среща при премиера Бойко Борисов, бяха взети спешни

...
След спешната среща при премиера Бойко Борисов, бяха взети спешни
Коментари Харесай

ШОКИРАЩИ разкрития за организирана престъпна група в болниците! Точат милиони, а за болните лекарства няма…

След незабавната среща при премиера Бойко Борисов, бяха взети незабавни ограничения за финансовите злоупотреби в лечебните заведения.

На изключителна конференция от Прокуратурата оповестиха, че има проведена незаконна група, която прави успореден експорт на медикаменти.

"МВР, ДАНС и Прокуратурата от месеци работят за разкриването на далавери в лечебните заведения. Увеличават се парите за бранша, а резултати няма ", разгласи вътрешният министър Валентин Радев.

"Фокусирали сме се върху проведена незаконна група, която прави успореден експорт на медикаменти ", разгласи представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

"Става въпрос за животоспасяващи медикаменти, медикаменти за онкоболни, за деца, които са на стойност милиони левове. Само актовете, които ще бъдат връчени на компаниите, са за над 500 000 лв.. Тези медикаменти се изнасят от България, като по този метод тези медикаменти липсват от българския пазар. Така се ощетяват българските жители. Лицата, свързани с тази неприятна процедура са доста, като работата продължава ", изясни шефът на Специализираната прокуратура Иван Гешев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР