След спечелването на купата на България през май, футболистите на

...
След спечелването на купата на България през май, футболистите на
Коментари Харесай

Радват футболистите на Левски с парични бонуси

След спечелването на купата на България през май, футболистите на Левски към този момент имат нов мотив да понапълнят джобовете си изключително, написа " Тема спорт ".

Тогава сините бяха зарадвани както от регулярните тласъци на уредника ПФЛ, по този начин и от спонсора на шампионата Sesame, а също така изключителни награди бяха дадени от генералния спонсор " Палмсбет ", някогашният притежател на клуба Спас Русев и един от сътрудниците " Еврохолд ".

Сега в клуба обмислят крепко да подтикват финансово играчите поради гръмкия триумф с отстраняването на ПАОК в шампионата Лига на Конференциите. Все още обаче не е взето решение дали това да не стане при вероятно елиминиране на идващия съперник от Малта.

Така шефовете желаят да предпазят футболистите от самозабравяне. С изключването на такова стичане на събитията се е заел както спортно-техническия щаб, отпред със Станимир Стоилов, по този начин и притежателя на клуба Наско Сираков. В последна сметка последната дума по този въпрос ще е е на старши треньора, без който не се вземат решение значимите финансови каузи в клуба.

Тимът към този момент си проработи задоволително пари, с цел да се стигне до концепцията за отчасти премиране. Ясно е, че при постигане на групова фаза, ще има огромна наслада за джобовете на футболистите, които до момента изкараха най-малко един милион и лв. доходи, включително от УЕФА и от билети за домакинския мач с ПАОК.

Продажба на всички места от потенциала на " Герена " за реванша с Хамрун Спартанс плюс продажба на продукти към мача ще вкара в клуба още към 500 хиляди лв., като най-малко същата сума в евро ще дойдат от европейската централа, в случай че Левски отстрани малтийците и отиде на плейоф преди груповата фаза на шампионата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР