След спечелването на конкурса Мисис България 2018 Роксана Кирилова се

...
След спечелването на конкурса Мисис България 2018 Роксана Кирилова се
Коментари Харесай

Мисис България 2018 Роксана Кирилова остави модните подиуми и се отдаде на планинарство

След спечелването на състезанието Мисис България 2018 Роксана Кирилова се отдаде съвсем напълно на благотворителността и по този начин тя стартира интензивно да се занимава с тази активност, включвайки се в разнообразни обществени дела и благородни начинания.

Виж още: Пълен шок: Вероника Стефанова шокира всички с деформираното си лице

Пътят ѝ в стилните среди продължава все пак и по този начин през 2019 година бизнесдамата, която развива и сполучлив бизнес в областта на застраховането, печели най-голямата премия “Mrs Women of the Universe ” на влиятелния международен конкурс “Women of the Universe 2019 “, който тогава се организира в Доминиканската република.

Виж още: Николета Лозанова избеля: моделката се оплака на почитателите

Всички знаем миските от нейната сфера къде обичат да прекарват времето си – в най-известните заведения и по най-посещаваните плажове. През последните месеци хубавицата сякаш е не запомнила за състезанията и се е отдала на планинарство и отмора измежду природата. В описания под фотосите тя споделя, че там се усеща свободна и доста щастлива. 

Виж още: Отмъстителка №1: Златка Райкова продължава да си го връща на Джизъса

Носителката на влиятелните трофеи изкачва и едни от най-труднопроходимите върхове в България и то в тежки зимни условия. Ето на това споделяме същинска миска.

Изображение: https://www.instagram.com/roxanna_kirilova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР