След Созопол премиерът пристигна в Резово, където в момента, заедно

...
След Созопол премиерът пристигна в Резово, където в момента, заедно
Коментари Харесай

Борисов и Манфред Вебер инспектират охраната на българо-турската граница

След Созопол министър председателят дойде в Резово, където сега, дружно с ръководителя на парламентарната група на ЕНП Манфред Вебер инспектират защитата на българо-турската граница. Резово е един от най-уязвимите региони във връзка с мигрантския напън към страната ни. В огледа взе участие и вътрешния министър Валентин Радев.

Вебер уточни България като страна за образец с невероятна воля да пресече незаконния мигрантски поток, който идва от Турция, от Близкия Изток към страните от Европейски Съюз. той настоя България неотложно да бъде призната в Шенген.
Манфред Вебер ръководител на ПГ на ЕНП: България дава доказателство, че в действителност може да се реализира граничен надзор, че може да се опава външната граница и че е допустимо да се спре незаконния миграционен напън. Това е главното обръщение, което взимам със себе си и предавам към Франция и другите страбни от Европейски Съюз.Бойко Борисов - министър-председател на България: България, за разлика от доста други страни, си направи оборудването, купи си кораби, увеличи до допустимо най-хубава степен квалификацията на своите моряци. След това направи нужното за техниката, която е нужна.
Морската ни граница през тази година има нулев миграционен поток.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР