След снощния мач на Лудогорец в Лига на конференциите срещу

...
След снощния мач на Лудогорец в Лига на конференциите срещу
Коментари Харесай

Крум Савов скочи на Би Ти Ви и Лудогорец

След снощния мач на Лудогорец в Лига на конференциите против Спартак Търнава болшинството от хората останаха недоволни от крайния резултат - 2:1 в интерес на разградчани. Е, несъмнено, има и такива, което със удовлетворение се усмихнаха в последната минута, когато " зелените " вкараха победното си попадение. Крум Савов, който от много време се подвизава в малкия екран на Слави Трифонов - " 7/8 ", възропта срещу коментара на срещата.

Двубоят беше поверен на знанията и гласа на Валери Генов, който този път съумя да вбеси много хора пред тв приемниците, а един от тях е и Савов, който преди години беше водещ на предаването " Спортен свят " по Нова телевизия.

" С леко стеснение, но да попитам садистите от Би Ти Ви - за какво след Никола Кацаров, в този момент ни предизвикват и Валери Генов? Освен тези от Лудогорец да си ги поръчват... ", написа ядосан в профила си във Facebook телевизионният водещ.

Това беше задоволително, с цел да завалят като ноемврийски сняг още жлъчни мнения под поста му.

Емил Коцев написа: " Такъв неплатежоспособен коментар от дълго време не съм слушал. Реакцията му при гола беше потресаваща, монотонно и без грам страст ".

А Крум Савов добави: " И освен - това безспирно, досадно, излишно нонстоп говорене до пристъп, непотребна информация, без следене на събитията на терена. Много обременяващо! ".

И още две по-интересни отзиви, обобщаващи картинката на спортните коментатори у нас:

Милко Миланов: " По този мотив да кажа - Мичмана в днешно време нямаше да се класира по никоя тв! Той не знаеше езици, пък и в никакъв случай нямаше да вика " гооооол " на мач против Унгария, с цел да потвърдим, че сме по-добри от Гибралтар (това последното не е доста сигурно) ".

Константин Илиев: " Наистина по-добре да върнат в студията Теди Кацарова, Тони Дачева, Гала, Банда Банда, Славена Вътова или Румен Руменов - най-малко ставаше шоу... Нали всичко е рейтинг? ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР