След снощните разкрития на агенция БЛИЦ, в редакцията ни се

...
След снощните разкрития на агенция БЛИЦ, в редакцията ни се
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Докторът, застрелял Плъха, се подвизавал с прякора Гамена, но всички го обичали заради смелостта му срещу крадци и мутри

След снощните разкрития на организация БЛИЦ, в редакцията ни се получи писмо, което е оповестено и в коментар под новината, че задържаният доктор е бил герой за истина и е ненавиждал крадците и нарушителите. Наш източник разкри, че ренгенологът е бил прочут в квартала си с прякора Гамена.

Това название обаче познатите и приятелите му употребявали не като обидно, а в противен случай, наричали го по този начин със благосклонност, тъй като бил несклоняем към нередностите и не спирал да се бори с тях.

Първо в БЛИЦ! Разкриха злокобни детайлности от предишното на Жоро Плъха, докторът е нямало да се избави, в случай че не го е прострелял на място

„ Гамена е от моя квартал и удостоверявам на 100 % написаното в БЛИЦ, в действителност е експлозивен, само че е доста обективен, пази бедните и слабите. Преди време се прибирал към у дома в ранните часове на нощта и вижда двама автоджамбази да тарашат мерцедес, беше ги строшил от пердах на единия му беше счупил крайници, а на другия три ребра, беше ги гонил до дупка, с цел да ги смачка. Скачал е и на мутри с цел да пази почтени пострадали. Гамена е огромен пич, да анормален е, не го слуша главата, не го е боязън от нищо, само че е добър и обективен, не е мафиот и спекулант, в противен случай ненавижда ги “, написа още в писмото.

Днес в 12 часа ще има втори митинг пред Второ районно управление (на МВР) в Пловдив. Очаква се на него да се стекат стотици в поддръжка на задържания рентгенолог с искане за освобождението му. Както БЛИЦ заяви, в нощта на 1 против 2 март доктор Димитров простреля крадеца Жоро Плъха, откакто нарушителят проникна в дома му.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР