След сменения шеф на полицията в Пазарджик и пожарната в

...
След сменения шеф на полицията в Пазарджик и пожарната в
Коментари Харесай

След полицията и пожарната в Пазарджик с нов шеф

След заменения началник на полицията в Пазарджик и пожарната в града е с нов шеф. Комисар Ангел Дудов краткотрайно ще управлява Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “-Пазарджик, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Промяната е станала със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов, откакто на 7 август досегашният дълготраен началник на дирекцията комисар Иван Панайотов публично се отдръпна от системата на Министерство на вътрешните работи, откакто навърши 60 години.

Комисар Дудов е роден на 17 юли 1962 година в Пазарджик. В системата на Министерство на вътрешните работи е от края на 1987 година. Преминал е през всички изпълнителски и управителни позиции в структурата на пожарната.

Последната изпълнявана от него служба е шеф на бранш „ Превантивна и контролна активност “ при пожарната в Пазарджик.

За постигнатите резултати в своята работа е награждаван неведнъж от управлението на Министерството на вътрешните работи и Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

Комисар Ангел Дудов е приключил висшето си обучение във Висша специална школа („Георги Димитров"1969-1987 „ Георги Димитров “ - Министерство на вътрешните работи София с образователно-квалификационна степен „ Магистър” по специалността „ Противопожарна техника и безопасност”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР