След смъртта на спасител на плажа в Несебър стана ясно,

...
След смъртта на спасител на плажа в Несебър стана ясно,
Коментари Харесай

Загиналият спасител в Несебър вадил момичетата 4 пъти от водата през деня

След гибелта на избавител на плажа в Несебър стана ясно, че двете девойки, които са били избавени от него, са вадени четири пъти от водата денем и не са се съобразили с рекомендациите на спасителите, заяви бТВ.

Мъжът умря откакто съумял да извлече две девойки от морето. Към момента не е ясно дали се е удавил или повода за гибелта е друга. След като съумява да ги извади, сътрудниците му го виждат паднал по очи във водата.

„ Този човек е един от стожерите в избавителната активност. Още от 90-те е по плажовете. Немалко от нас са се учили на специалност то него “, сподели шефът на водноспасителната работа Иван Георгиев.

„ По-притеснителното е, че тези девойки неведнъж денем са били извеждани от сходна обстановка. При направена информация с сътрудниците му, те четири пъти са вадени преди този момент “, сподели Георгиев.

Това не е първият случай, при който плажуващи не се преценяват с рекомендациите на спасителите. Преди време полски туристи замеряха наш избавител с пясък, заради което се стигна до конфликт сред тях. Спасителят е получил инфектиране на очите след случая, само че към този момент е на работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР