След смъртта на кралица Елизабет Втора съвсем логично много хора

...
След смъртта на кралица Елизабет Втора съвсем логично много хора
Коментари Харесай

Актьорът, на когото принц Хари е казал дядо

След гибелта на кралица Елизабет Втора напълно разумно доста хора започнаха да си спомнят най-различни случки с нея, с цел да я почетат по собствен метод.

Мат Смит може и да не се е срещал с нея, само че пък се е докосвал до фамилията ѝ. В изявление за Today артистът споделя, че е имал възможността преди време да се срещне с принц Хари по време на играла на поло.

И тогава принцът го е нарекъл " дядо ", заявявайки, че е гледал сериала The Crown. Може и да звучи необичайно, само че си има положително пояснение. Смит, който сега гледаме като Демън Таргариен в " Домът на дракона ", влезе в ролята на принц Филип, брачният партньор на Елизабет Втора и дядо на принц Хари.

Актьорът имаше опцията да изиграе принц Филип в първите два сезона на The Crown, написа Variety. Именно в тези два сезона кралицата беше изиграна от Клеър Фой. След тях сериалът мина в различен времеви интервал и Смит бе сменен от Тобиас Мензис, до момента в който Фой от Оливия Колман.

За срещата си с принц Хари, Мат Смит споделя, че е схванал, че гледа The Crown, и тъкмо по тази причина шеговито се е обърнал към него с дядо. Разбира се, артистът не знае дали Хари към момента следи сериала, само че по това време сигурно е.

Именно за ролята си на принц Филип, Смит получи номинация за Еми за най-хубав артист в поддържаща роля през 2018 година Но се размина със статуетката, която отиде в ръцете на Питър Динклидж за ролята му на Тирион Ланистър в Game of Thrones.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР