След смъртта на кралица Елизабет Втора съвсем логично много хора

...
След смъртта на кралица Елизабет Втора съвсем логично много хора
Коментари Харесай

Актьорът, на когото принц Хари е казал дядо

След гибелта на кралица Елизабет Втора напълно разумно доста хора започнаха да си спомнят най-различни случки с нея, с цел да я почетат по собствен метод.
 Дейвид Бекъм, поклонението пред ковчега на кралица Елизабет в Уестминстър и опашката, на която се реди футболистът
Дейвид Бекъм чака 12 часа, с цел да си вземе довиждане

Футболната легенда отдаде последна респект на кралицата

Мат Смит може и да не се е срещал с нея, само че пък се е докосвал до фамилията ѝ. В изявление за Today артистът споделя, че е имал възможността преди време да се срещне с принц Хари по време на играла на поло.

И тогава принцът го е нарекъл " дядо ", заявявайки, че е гледал сериала The Crown. Може и да звучи необичайно, само че си има положително пояснение. Смит, който сега гледаме в ролята на Демън Таргариен в " Домът на дракона ", влезе в ролята на принц Филип, брачният партньор на Елизабет Втора и дядо на принц Хари.

Актьорът имаше опцията да изиграе принц Филип в първите два сезона на The Crown, написа Variety. Именно в тези два сезона кралицата пък изиграна от Клеър Фой. След тях сериалът мина в различен времеви интервал и Смит бе сменен от Тобиас Мензис, до момента в който Фой от Оливия Колман.

За срещата си с принц Хари Мат Смит споделя, че е схванал, че гледа The Crown и тъкмо по тази причина шеговито се е обърнал към него като дядо. Разбира се, артистът не знае дали Хари към момента следи сериала, само че по това време сигурно е.
 The Crown, гибелта на кралица Елизабет Втора и скокът в гледанията на сериала на Netflix
Скокът в рейтинга на The Crown

Ефектът от гибелта на Елизабет Втора

Именно за ролята си на принц Филип Смит получи номинация за Еми за най-хубав артист в поддържаща роля през 2018 година Но се размина със статуетката, която отиде в ръцете на Питър Динклидж за ролята му на Тирион Ланистър в Game of Thrones.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР