След смъртта на англичанин в пловдивската болница Св. Георги -

...
След смъртта на англичанин в пловдивската болница Св. Георги -
Коментари Харесай

Охранителната фирма представи версията си за смъртта на англичанина в пловдивска болница

След гибелта на англичанин в пловдивската болница " Св. Георги " - частната охранителна компания излезе с позиция до БНТ. Според нея охранителите са работили професионално и са потърсили съдействието на полицията, с цел да се оправят с буйстващия пациент, който умря по-късно.

От компанията пишат, че два екипа с гардове са реагирали на повикване с паник бутон от незабавния бранш в болничното заведение.

На място разкрили англичанина в очевидно нетрезво положение, който се държал надменно, обиждал с нецензурни изрази на британски език и правел опити да нахлуе в лечебното заведение, откакто към този момент е бил прегледан в него.

Според версията на охранителната компания при прикосновение с един от охранителите, под въздействие на алкохола, той изгубил равновесие и паднал на земята. По информация на охранителите след диалози с медиците извиканият полицейски екип решил, че казусът не изисква тяхната интервенция.

Двадесет минути по-късно пациентът бил качен на болнична количка и настанен в болничното заведение. Прокуратурата към този момент стартира следствие, а в болничното заведение тече вътрешна инспекция по случая.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР