След смъртта на актьора Матю Пери, прочул се с ролята

...
След смъртта на актьора Матю Пери, прочул се с ролята
Коментари Харесай

Фондация на името на Матю Пери ще помага на хора, борещи се със зависимости

След гибелта на артиста Матю Пери, прочул се с ролята на Чандлър Бинг в хитовия сериал " Приятели ", беше оповестено основаването на фондация на негово име, заяви " Варайъти ".

Фондация " Матю Пери " ще приема дарения в помощ на хора, които се борят със зависимости.

" В духа на трайния ангажимент на Пери да оказва помощ на други хора, борещи се с заболяването на пристрастяването, ние поемаме по пътя да почетем наследството му, като учредим фондация на негово име. Водени сме от личните му думи и прекарвания и от пристрастеността му да промени живота на допустимо най-вече хора ", се споделя в учредителното изказване на организацията.

От Фондация " Матю Пери " напомнят желанието на артиста да бъде запомнен на първо място с помощта, която е оказвал на другите, а не с ролята си в сериала " Приятели ".

Пери, който години наред се бореше със зависимостта си от алкохола и опиатите, умря на 28 октомври на 54-годишна възраст, написа Българска телеграфна агенция. 

Фондацията " Матю Пери " е спонсорирана и поддържана от Националния филантропски концерн - обществена благотворителна организация и водач в региона на дарителските фондове, която от основаването си до момента е събрала над 49 милиарда $.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР