След слуховете, че от "Дисни" са се свързали с Джони

...
След слуховете, че от "Дисни" са се свързали с Джони
Коментари Харесай

Сериозно! Отказва ли Джони Деп да носи шапката на капитан Джак?

След слуховете, че от "Дисни " са се свързали с Джони Деп и са се пробвали да го привлекат към своя план за капитан Джак Спароу, представител на звездата отхвърли информацията.

Деп отпадна от франчайза през 2018 година Но в този момент, след края на делото с Амбър Хърд, от което Деп излезе победител, се заприказва, че компанията е подготвена да даде в действителност доста пари, с цел да върне обичания артист към киното.

Оказва се обаче, че е малко евентуално 59-годишната звезда да се завърне към емблематичната си роля на Джак Спароу. И повода за това умозаключение е коментарът на представители на Джони.

Те отхвърлиха изказванията, че Деп е разговарял с "Дисни " за "сделка за 300 милиона $ ", и обявиха пред NBC News, че: "Това е небивалица ".

През последните 15 години Деп изпълняваше основната роля в пет кино лентата за пирати и завърши с плаването като капитан на Черната перла в Dead Men Tell No Tales, който излезе през 2017 година

Poptopic разбуни духовете преди ден, базирайки се на собствен източник, който твърди, че артистът е разговарял с Disney за "сделка за 300 млн. $ ", откакто завоюва делото си за клюка против Амбър Хърд.

Разбираемо е желанието на почитателите да видят своя любим още веднъж в ролята, само че това най-вероятно няма да се случи...
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР