След слънчевата неделна сутрин в следобедните часове и днес ще

...
След слънчевата неделна сутрин в следобедните часове и днес ще
Коментари Харесай

Очакват ни краткотрайни валежи в следобедните часове

След слънчевата неделна заран в следобедните часове и през днешния ден ще има краткотрайни превалявания, на повече места в планинските региони. Ще духа северен сдържан вятър. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 23 и 28 градуса, като и на следващия ден ще останат съвсем без смяна.

Времето в понеделник ще е най-вече слънчево, с временен дъжд следобяд единствено на обособени места, основно в източните региони. В Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина ще е по-ветровито.

Над Черноморието ще е с краткотрайни нараствания на облачността, основно в следобедните часове и на обособени места е допустимо да превали. Ще духа сдържан северозападен вятър, който денем ще отслабне. Температурата на морската вода е от 24 до 26 градуса.

Купести облаци, само че единствено на обособени места с валежи и в планините на следващия ден. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър.

Над по-голямата част от Балканите ще доминира слънчево, само че хладно за интервала време. По-значителна облачност и към момента тук-там превалявания ще има в Северна Румъния.

У нас доникъде на седмицата ще остане относително хладно и прохладно, само че най-вече слънчево. Само в сряда на обособени места в източните и планинските региони ще превали, само че от четвъртък с най-вече слънчево време дневните температури ще стартират да се покачват.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР