След слабите резултати на парламентарните избори в столицата ГЕРБ реши

...
Коментари Харесай

Кой е новият столичен зам.-кмет по културата Мирослав Боршош

След слабите резултати на парламентарните избори в столицата ГЕРБ реши да се подложи на " пластична интервенция ". Днес се случиха две рокади, които директно засягат града.

Първо, кметът Йорданка Фандъкова бе освободена от поста на заместник-председател на партията с единомислещо решение на членовете. А след това от общината оповестиха кой ще бъде новият зам.-кмет по културата и образованието.

Изборът на Мирослав Боршош, някогашен шеф на Националния замък на културата, не е толкоз неочакван, поради че преди близо две седмици общината Преди месец името на Боршош пък беше припомнено от медиите, откакто беше оневинен от Софийския градски съд по обвиняванията за занемареност, което на процедура даде зелена светлина за продължението на кариерата му.

" Капитал " направи няколко опита да се свърже с Боршош, с цел да разбере на какво се дължи решението му да одобри новия пост, както и какви цели и цели си слага да следва, само че той не отвърна на позвъняванията.

Все още не са излезли и претекстовете на съдията Стефан Милев, с които отсъжда, че Боршош е почтен по обвиняванията в занемареност по голям брой покупко-продажби. Милев единствено разяснява сбито и твърдо в залата, че те са били толкоз несъстоятелни, че си е изгубил времето да ги изследва. " По-добре да замълчим от почитание към правото ", съобщи той.
Пред 2005 година по издигането на Бойко Борисов за кмет на София на частичните кметски избори.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР