След скорошният обрат в “Сървайвър, при който най-силната коалиция се

...
След скорошният обрат в “Сървайвър, при който най-силната коалиция се
Коментари Харесай

Най-голямата загадка в “Сървайвър”: Гаджета ли са Цецо и Ермина?

След скорошният поврат в “Сървайвър ”, при който най-силната коалиция се разпадна, въпросът, който си задават феновете и участниците в играта е еднакъв: Гаджета ли са Цецо и Ермина? Двамата са неразделни, безусловно залепени един за различен във финалния стадий на играта и точно те бяха в основата на изгонването на Павел и разбиването на петорния съюз сред тях, него, Едис и Геновева.



Въпросът се разяснява интензивно както в лагера на племето, по този начин и на Острова на отшелника, където са Благо и Мария. Джизъса беше най-категоричен в оценката си и от висотата на опита си съобщи твърдо, че двамата “войни ” са си към този момент двойка.



Инфлуенсърката Мария се опита да спори с него по въпроса, само че с дребен триумф. Най-смешният неин аргумент за Благой беше, че Цецо си има сериозна другарка в цивилизацията.



Футболистът със популярен любовен живот просто се изсмя на тази информация. Той изясни на младата инфлуенсърка, че щом млад мъж и жена спят прегърнати, непрекъснато са дружно и се прегръщат и целуват, няма по какъв начин да са единствено другари. Мария съумя единствено да означи, че никой не е видял целувка сред Емрина и Цецо.



Татяна и Геновева също разясниха уединено обстановката. Тук Татяна беше извънредно възмутена, че Цветелин има гадже отвън играта, в случай че се държи по този начин с младата студентка. Геновева пък, която съобщи, че към този момент не има вяра на никого в играта, с изключение на на Едис, не си даде доста напън да я разубеждава.



Верният отговор на огромния въпрос обаче си остава неразбираем. Цецо хвърли огромна бомба, като завоюва огромна премия - храна от международна верига и разходка в Санто Доминго, столицата на Домениканската република. Той имаше право да избере още двама, с която да показа наградата и взе със себе си Дани и Татяна.



Даже водещият Ваня Джаферович се шокира и непосредствено попита за какво не споделя благините с Ермина. “Е, за какво Ермина?! ”, попита сякаш сюрпризиран Цецо. Това или беше остроумен блъф, съгласуван с хитрата студентка, или в действителност той в действителност единствено играе на същинска непосредственост с нея. При всики случаи, физиономията на Ермина беше много кисела.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР