След скандалния запис с насилие над деца в детска градина

...
След скандалния запис с насилие над деца в детска градина
Коментари Харесай

Уволниха директорката на детска градина Брезичка в Бургас

След скандалния запис с принуждение над деца в детска градина " Брезичка " в Бургас - отстранената от служба директорка излиза в пенсия, а от през днешния ден психолог стартира работа с децата и личния състав. И учители, и родители към момента не могат да одобряват, че това, което се вижда на скандалния клип, се е случило в тяхната детска градина.Никой в детската градина " Брезичка " не е чувал за сходно отношение до абсурда. Бащата на едно от потърпевшите деца споделя, че не е споделял с никого до момента, тъй като не е желал да повярва на детето си, когато му е разказвало, че е скубано и удряно от учителките си в групата.Недялко Стамов - родител: Аз видях описа на моето дете филмиран. Тя го показа същото това нещо същата вечер, като я видях на клипа знам и от кой ден е това.Маргарита Георгиева - учителка: Никога не сме допускали, че може да има такива неща и да се случват такива неща в групите. Ние си обичаме нашите деца, те идват с готовност на градина.Събка Недева - шеф: Честно да Ви кажа, нямам пояснение за случилото се. И записът е изработен в ден, в който бях в отпуск. Не се извинявам никога.Йорданка Ананиева - зам.-кмет обучение: Аз и на госпожа Недева споделих, и на вас споделям - ръководителят за това е началник, с цел да знае какво се случва в неговата детска градина. Това не се е случвало един или два пъти, разберете.

Мария Гюзелева, предоставила фрагментите за лъчение в интернет, сподели, че макар че преди време директорката е решила проблем с друга учителка с неприятно отношение към децата, не има вяра, че тя ще се оправи в този момент.Мария Гюзелева: Разбирате ли, просто не мога да допускам, че тя не е чувала това, което се случва. Това е моето обвиняване, морално обвиняване към нея, че не го е видяла.

От през днешния ден групата има нови учителки, следва назначението и на нов шеф. Досегашната директорка излиза в пенсия, а двете учителки са уволнени. Прокуратурата продължава следствените си дейности.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР