След скандалния случай на насилие върху 18-годишната Дебора от Стара

...
След скандалния случай на насилие върху 18-годишната Дебора от Стара
Коментари Харесай

Тити Папазов пред Тото: Обръснах косата на 16-годишната си приятелка заради изневяра

След скандалния случай на принуждение върху 18-годишната Дебора от Стара Загора за следващ път се потвърди безхаберното отношение на съда и прокуратурата в сходни случаи на зверско принуждение.
Прочетете още
Социалните мрежи също гръмнаха в поддръжка на девойката, като нескрито излезе и клип от подкаста на артиста  Йонислав Йотов – Тото, в който известният баскетболен треньор Тити Папазов споделя по какъв начин е обръснал косата на приятелката си, която му изневерила. Ситуацията е сходна, само че цялостна с мотив за смешки и смях.

Разговорът сред двамата е пред аудитория в края на март тази година, предаван онлайн. В четиричасов разговор сред двамата най-после се стига до история от предишното му, която би следвало да бъде „ поучителна ”.

Той споделя по какъв начин при започване на 90-те години санкционирал тогавашната си 16-годишна другарка поради невярност. Наказанието е сходно като на 18-годишното момиче от Стара Загора, само че без счупвания и 400 шева.

Тити Папазов обръснал косата на приятелката си, тъй като тя му изневерила с негов непосредствен другар три дни след раздялата им. По време на описа публиката и самият Тото, който също има щерка, се смеят и считат случката за занимателна.

„ Пристига тя. Може би щях да простя, само че изнагля. Викам - да те запитвам нещо. Възпитателно ти дадох съвет по какъв начин да контролираш нагона си - по кое време си игра със Суно? Получих пъклен неточен отговор. И крещя в този момент, тъй като моята дума не цепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И стартира процеса на подкастряне “, споделя със удовлетворение Тити Папазов.

Разбира се, момичето се отбранява и крещи, при което историята продължава с позвъняване на звънеца от комшия. Известният треньор задава въпроса и на комшията си какво би направил, в случай че хване жена си в невярност с непосредствен другар, а той дава отговор: „ Ще я убия ”.

" Виж каква е разликата, аз единствено възпитателно я подстригвам ", дал отговор Тити  на съседа си. По време на описа цялата аудитория и самият Тото са в огромно вдъхновение и одобряват нещата с плевел смях.

Въпреки че видеото е качено преди месеци, след скандалния случай на жестокото принуждение над 18-годишното момиче от Стара Загора, то обиколи обществените мрежи и провокира доста отрицателни реакции. 24 часа по-късно всички клипове от канала на Тото бяха изтрити.

Съпругата на Йонислав Йотов – Тото, Кристин Йотова, излезе с позиция в обществените мрежи.

Публикуваме нейното мнение без редакторска интервенция:

„ Добре бе, аз имам толкова много въпроси, че не знам откъде да започва? Как е възможно да извъртите по този метод нещата, че още веднъж Тото да ви е виновен? Как е възможно да кажете, че Тото подкрепял насилието! Не ви ли е срам? Не виждате ли този човек по какъв метод приказва за жена си на всички места! Не виждате ли с какво умиление, любов и отдаденост към нея и семейството си. Та аз обитавам с него от 5 години и с ръка на сърцето ви споделям, че това е един от най-хубавите хора, които познавам. Винаги оказва помощ на майки с колички, на хора попаднали в конюнктура на улицата, на закъсали коли, на продавачи, на познати, непознати … мозъка ми не го побира вие какъв го направихте!

И в този миг е времето всички вие ХОРА, да се включите и да кажете какъв човек е Тото, а не да си мълчим само, за да не ни нападнат няколко дребни, неудовлетворена от живота душици. Та Тото не стопира да обяснява на сина си, че жена не се удря, не се наскърбява и с изключение на на него, на всички винагииии! Сериозни ли сте? Човекът дори не е разказал персонална история? Бил се засмял на някаква история на някакъв друг човек. Извинете, вие не сте се смяли никога на някакви нелепи истории и вицове ли? А и това е ВОДЕЕЕЕЩ НА шоу, какво се чака, да стане на бие гостите си при всяко нещо, на което не е податлив ли? Или да се заяжда с тях? Та нали затова, никой няма да дойде, никой няма да си опише историите, никой няма да се разкрие, за да видите вие! И защо за Бога ви е виновен водещия за грешките на госта изобщо? Кога в БТВ или Народоосвободителна въстаническа войска са били виновни водещите, заради това, че някой политик, примерно, приказва откровени лъжи в ефир? Защо тогава не питате: “Как може да се дава сцена на тези … “

Ааа и друг въпрос имам: Защо пък за поуките и хубавите неща в подкаста никой не каже: “Еее чудесно бе Тото, ти даде сцена за тази мъдрост “?

Знаете ли какво ще ви кажа - обвинявайки, умишлено и целенасочено, човек в нещо, което не е ( в тази обстановка, че поддържа насилието или е насилник ), съсипвайки живота и кариерата му, вие не сте по-малки изроди от този, който наряза момичето. Правите същото с душата на човешко творение, което не го заслужава! Виеее сте също толкова изроди! Запомнете го добре. Защото съм сигурна, че и тоя хубавец със “Свобода или крах ” пръв е скочил с нелепицата за Ботев и Левски, примерно, и неотложно е плюл по Тото, защото е застрашителен патриот, само че ето, че живота го поставя в конюнктура и какво да видим - изверг. Ей по този метод Господ и вас ще ви постави пред тестване и ще разберете колко дребни душици стее, единствено че аз към този миг го знам!

Та нали на идващия ден някой ще стрелне с револвер през прозореца, ще стане беля и АЙДЕЕЕ още веднъж Тото е виновен, защото Бербатов разказал такава история в неговото предаване. Ма вие значително ли не виждате колко е несвоевременно? Не може за всяка отживялост Тото да е виновен за това, че има предаване. Или не - може. Виновен е, че направи нещо толкова успешно.

А вие се замислете в реалност ли сте напълно праведни и чисти, че никога не сте се засмяли на нещо погрешно. Смехът не те прави насилник, не те прави противен човек!

Сега е моментът всички, които познавате Тото, подкрепяте и виждате в реалност какво прави и дава за вас, да го подкрепите, да го подкрепите гласно, по този метод както плюят мишите - гласно!, защото не знам този човек по какъв метод устоя. На мен ми писна да си мълча! ”
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР